Resultaten voor eisprong bereken

 
eisprong bereken
Bereken je vruchtbare periode Ovulatie berekenen Babyplaza.
Om de dag van je volgende eisprong, of ovulatie, te berekenen moet je de gemiddelde lengte van je menstruele cyclus ingeven en ook de eerste dag van je laatste menstruatie. Bereken hier je vruchtbare periode. Duur van je cyclus.: Eerste dag van je laatste menstruatie.:
Ovulatie berekenen, Bereken je vruchtbare periode Oei, ik groei!
Als je weet wanneer je eisprong is, dan vergroot je de kans om zwanger te worden. Tijdens je eisprong ben je namelijk het meest vruchtbaar. Bereken je vruchtbare periode. Wanneer was de eerste dag van je laatste menstruatie? Aangepaste cycluslengte: Is je cyclus langer of korter dan 28 dagen, pas dan het aantal dagen aan.
De eisprong: wanneer, symptomen en vruchtbare periode Gynco.
Wat is de eisprong? De eisprong is het moment tijdens de menstruatiecyclus waarop een eicel loskomt van de eierstok. Tot die tijd zit de eicel opgeslagen in een Graafse follikel, die gegroeid is tijdens de eerste fase van de cyclus folliculaire fase.
De vruchtbare periode seksualiteit.be.
De kans op bevruchting is het grootst in de 3 dagen voor de eisprong en op de dag van de eisprong. Als je een cyclus van 28 dagen hebt, bereken je de vruchtbare periode zo: 28 14 3 11. Want in dat geval valt de eisprong op dag 14.
Ovulatie berekenen. Bereken je eisprong. Wanneer ben ik vruchtbaar. Wanneer zijn mijn vruchtbare dagen. Sensitest.
nbsp Wanneer zwangerschapstest nbsp Symptomen zwangerschap nbsp Wanneer ben ik uitgerekend. nbsp De 10 garanties van Sensitest nbsp Sensitest op je smartphone nbsp Sensitest English nbsp Sensitest Nederland nbsp Sensitest Espaa nbsp Informatie over zelftesten nbsp Algemene voorwaarden nbsp Contact. Eisprong berekenen met de ovulatie-calculator. Bereken online je vruchtbare dagen.
Vruchtbaarheidscalculator Vruchtbaarheidscalculator.
Bereken hier je vruchtbare periode. Duur van je cyclus.: Eerste dag van je laatste menstruatie.: GRATIS e-book Zwager worden! Een collectie van informatieve artikels over zwanger worden voor je gebundeld en een gratis e-book. Als je graag een kindje wil dan moet je vrijen op het moment dat jullie beiden vruchtbaar zijn. Gezonde mannen zijn altijd vruchtbaar maar vrouwen maar één dag per maand. De grootste kans op een zwangerschap is als je vrijt rond de dagen dat je vruchtbaar bent. Deze site geeft je tips en een vruchtbaarheidscalculator om je vruchtbare periode te berekenen. Als vrouw ben je maar een paar dagen per maand vruchtbaar. En dat zijn de dagen rond je eisprong of ovulatie.
Ovulatie berekenen: wanneer ben ik vruchtbaar?
Vlak vóór de eisprong ben je het meest vruchtbaar. Als je drie dagen voor de eisprong vrijt, is de kans op een zwangerschap het grootst. Vrij het liefst op de dagen voor de eisprong of op de dag van de eisprong.
Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen 24Baby.nl.
Dit zijn de dagen voor de ovulatie eisprong tot een aantal uur na de ovulatie. Alleen als je tijdens deze dagen vrijt, kan je zwanger worden. Bereken met de calculator hierboven jouw vruchtbare dagen en ovulatie. Wanneer is je vruchtbare periode?
Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen Clearblue.
Om inzicht te krijgen in de manier waarop mensen onze website normalerwijze gebruiken, en om meer waardevolle ervaringen voor u te creëren, kan het zijn dat wij gegevens verzamelen over de manier waarop u de site gebruikt zowel rechtstreeks als via onze partners.

Contacteer ons