Zoeken naar zwangerschapsberekening

 
zwangerschapsberekening
Uitgerekende datum berekenen 24Baby.nl.
Hoe betrouwbaar is de berekening op 24Baby.nl. Bij een regelmatige cyclus van 28 dagen is onze berekening behoorlijk betrouwbaar. Dat neemt niet weg dat deze berekening slechts een indicatie geeft van de uitgerekende datum. De officiële uitgerekende datum moet je laten vaststellen door een specialist of door middel van een echo.
Bereken de geboortedatum van je baby Oei, ik groei!
Is je cyclus langer of korter dan 28 dagen, pas dan het aantal dagen aan. Op vakantie tijdens de zwangerschap. De ontwikkeling van de handjes van je baby. Werken tijdens de zwangerschap: je rechten. Checklist: klaarzetten voor de bevalling. De uitgerekende datum.
Wanneer uitgerekend? Uitgerekende datum berekenen bevallingsdatum.
Geen eisprong wel ongesteld, een menstruatie zonder ovulatie. Een aantal oorzaken. Nub theorie het geslacht van je baby bepalen rond 12 weken zwangerschap. De beste tips om snel zwanger te worden voor vrouw én man. Brandend maagzuur zuurbranden tijdens de zwangerschap.
Zwangerschapscalculator Bereken hoeveel weken je Zwanger bent.
U kunt niet alleen berekenen hoeveel weken u zwanger bent op een bepaalde datum, maar u kunt de berekening ook omdraaien. Op deze manier kunt u berekenen op welke datum u een bepaald aantal weken zwanger bent, zodat u meer inzicht krijgt in de vorderingen van uw zwangerschap en u mentaal voor kunt bereiden op de toekomst.
9maand Zwanger! Zwangerschapsberekening.
Met onze handige zwangerschapsberekening kun je op basis van je laatste menstruatie de nodige dingen bekijken. Als je je leeftijd ook invult dan kunnen we je ook een kleine voorspelling doen van het geslacht van je kindje op basis van de Chinese Maankalender.
Uitgerekende datum berekenen zwangerschap berekenen Babyplaza.
De datum voor je eerste dag van de menstruatie geldt als uitgangspunt. Tel daar 40 weken bij op en de uitgerekende datum is bekend, dit is wel een richtdatum: bij deze methode duurt de zwangerschap exact 280 dagen Ook kun je het op een makkelijkere manier berekenen: Bij de eerste dag van de menstruatie tel je 9 maanden en een week op: Bij deze methode duurt de zwangerschap tussen de 280 en 283 dagen.
Zwangerschapskalender: bereken nu jouw uitgerekende bevaldatum.
Je eerste bezoek aan de verloskundige is tussen de 8ste en 12de week van je zwangerschap. Vergeet ook niet om je aan te melden voor de zwangerschapsupdate: je zwangerschap van week tot week. Prenataal onderzoek vindt al redelijk vroeg in de zwangerschap plaats.
Uitgerekende Datum Berekenen.
2018 Procter Gamble Alle rechten voorbehouden. Het gebruik van en de toegang tot de informatie op deze website is onderhevig aan de algemene voorwaarden zoals uiteengezet in onze wettelijke overeenkomst. Bekijk alle producten. PREMIUM PROTECTION PANTS. Veranderingen door de zwangerschap.

Contacteer ons